Natuurlijk draait het bij Inspiraling om bewustwording

 

Inspiraling draagt graag bij aan bewustwording op het gebied van een natuurlijke manier van gezond zijn én blijven. Bijvoorbeeld door het geven van workshops, cursussen en lezingen die op een laagdrempelige manier worden aangeboden. In kleine groepen leren over het wonder van het lichaam en over de mogelijkheden daar op een natuurlijke manier op uit te oefenen.

 

Zo is er de korte cursus ‘Zelf helpen met Homeopathie’ waarin je leert om in eenvoudige situaties met behulp van homeopathische middelen het lichaam te ondersteunen om zichzelf te genezen.

De essentiële oliën van Young Living staan centraal in bijeenkomsten waarin we zelf producten maken voor eigen gebruik. Steeds opnieuw zijn er andere thema’s, passend bij de tijd van het jaar. Houd de agenda in de gaten!

De Access Bars® bieden mooie mogelijkheden om grip op het leven te krijgen en te houden. Het resultaat is dat er veel rust en ruimte ontstaat. Om blij van te worden! En daarom staat ook deze workshop regelmatig op de agenda van Inspiraling. Evenals een opfriscursus Access Bars® waarbij uitwisselen wordt gecombineerd met extra uitleg, het nogmaals bekijken van de instructie dvd en een gezamenlijke lunch.

Om zicht te krijgen op wat jouw eigen ‘programma’ voor dit leven is en hoe zich dat verhoudt tot de programma’s van de mensen om je heen worden in 2019 ook workshops toegevoegd op het gebied van de Nine Star Ki en de Chinese 5 elementen.

 

DATA

Januari 2019:

Zondag 6 januari 2019: Access Bars® Class. In 1 dag leer je hoe je deze ontspannende en helende methode kunt toepassen in je eigen gezin en praktijk. Plaats: Inspiraling Praktijk voor heel-Zijn, Buinerveen. Tijd: 10-18 uur

 

Februari 2019:

 

"What if you were willing to offer what you truly have to offer to the world, that you have never been willing to be?."

- Gary Douglas -

Gary Douglas