folder3

“Natuurlijk draait het bij Inspiraling om … JOU!”

 

Tijdens een behandeltraject zet ik hoofd, hart en handen in om te komen tot de keuze voor het juiste homeopathische middel dat resoneert met de persoon die tegenover mij zit.
Lichamelijke klachten, mentaal-emotionele aspecten, karaktereigenschappen en doorgemaakte ziektes in het eigen leven en dat van de familie zijn belangrijke wegwijzers in dit proces.

Een middel dat goed resoneert maakt dat een mens weer kan leven in harmonie met alles wat het leven van hem of haar vraagt. Lichamelijk, maar ook mentaal-emotioneel. Het is de mens zelf die heel wordt, volledig en van binnenuit.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het lichaam laat zien wat de geest bezighoudt en de geest reageert op de toestand van het lichaam. Alleen een holistische benadering, zoals de klassieke homeopathie dat heeft, brengt het geheel in beeld en zal bij onbalans ook weer rust in dit geheel kunnen brengen. Deze overtuiging vormt de grondslag voor het werk van Inspiraling.

De behandeling vindt voornamelijk plaats door intensieve gesprekken, over gezondheid en ziekte, over de ervaringen die het leven al heeft gebracht, over levensstijl en over voeding.

Vanuit mijn hart luister ik naar alles wat mij verteld wordt en accepteer ik dat alles er is zoals het is. Met mijn hoofd maak ik een analyse van dat wat ik hoor en daarop baseer ik de rationele keuze voor het passende homeopathische middel. Mijn handen mag ik gebruiken om, waar dat nodig en acceptabel is, de energie te laten stromen.

"What if you were willing to offer what you truly have to offer to the world, that you have never been willing to be?."

- Gary Douglas -

Gary Douglas