div 4 bbNatuurlijk draait het bij Inspiraling om … professionaliteit”

 

Na mijn opleiding Bestuur en Beleid in Internationale Organisaties (RUG) heb ik een aantal jaren gewerkt voor een internationale producent van grondstoffen voor onder andere voedingssupplementen en vitaminepreparaten. Daar werd mijn bestaande belangstelling voor een natuurlijke benadering van gezondheid en ziekte aangewakkerd.

Door mijn eigen goede ervaringen met klassieke homeopathie heb ik besloten mijn werk te maken van de natuurlijke gezondheidszorg en ben ik de 6-jarige HBO-opleiding tot klassiek homeopaat gaan volgen aan het J.T. Kentcollege (nu: Academie voor Klassieke Homeopathie) waar ik in 2009 afstudeerde.

Mijn eerste en belangrijkste instrument als geregistreerd klassiek homeopaat, is de eeuwenoude natuurlijke geneeswijze van de klassieke homeopathie zoals die al in de 18e eeuw ontwikkeld werd door Samuel Hahnemann.

Duurzaam en mild genezen met behulp van homeopathische middelen, bereid op een manier die nog steeds uniek is voor de klassieke homeopathie. Door deze milde werking kan klassieke homeopathie voor iedereen een prachtige andere weg betekenen voor eenieder die op de zoektocht naar heel-Zijn graag in zijn of haar ‘geheel’ gezien wil worden.

foto JOlanda

In Inspiraling komen mijn analytische vermogen en beschouwende levensblik die resulteren uit mijn wetenschappelijke opleiding, de vaardigheden uit de beroepsopleiding tot klassiek homeopaat, mijn training als coach en counselor en diverse opleidingen in intuïtief en energetisch werken bij elkaar in een prachtige mix waarmee ik mensen graag inspireer tot groei in heel-Zijn.

"What if you were willing to offer what you truly have to offer to the world, that you have never been willing to be?."

- Gary Douglas -

Gary Douglas