folder1“Natuurlijk draait het bij Inspiraling om … ontwikkeling”

 

 

Inspiraling is een samenvoeging van de woorden inspiratie (letterlijk: inblazing) en spiraal.

De naam Inspiraling in het logo draait naar binnen toe en verbeeldt de weg die een mens soms naar binnen, in zichzelf, moet gaan. Vervolgens kan dan, geïnspireerd en gesterkt, de weg naar buiten (gesymboliseerd door de pijltjes) weer vol vertrouwen tegemoet worden gezien en bewandeld.

Tussen deze twee bewegingen, naar binnen en naar buiten, hoort een balans te zijn. Het sluit aan bij het ritme van het leven: inademing en uitademing. Als de balans zoek is, kan die hersteld worden met behulp van klassieke homeopathie.

De cirkel wordt vaak gebruikt als een metafoor voor het leven: geboorte – leven – dood. En daarmee is de cirkel dan weer gesloten.

Voor het logo van Inspiraling is bewust gekozen voor een doorlopende, open cirkel: een spiraal. Soms lijkt het alsof we opnieuw iets meemaken dat we al eerder tegenkwamen in ons leven. Maar ontwikkeling en groei bieden ons de mogelijkheid anders met deze dingen en situaties om te gaan.

Inspiraling_logo verkleind

De spiraal is in principe oneindig, net als onze mogelijkheden tot groei en ontwikkeling.

Wat ik wil bieden in mijn praktijk is een veilige omgeving en begeleiding om uw eigen weg naar binnen en weer naar buiten te zoeken en te vinden.

Laat je inspireren tot groei!

"What if you were willing to offer what you truly have to offer to the world, that you have never been willing to be?."

- Gary Douglas -

Gary Douglas