Natuurlijk draait het bij Inspiraling om … aandacht!”

 

Access Bars®

 

Ontspannen en helen met Access Bars? Dat kan nu ook bij Inspiraling Praktijk voor heel-Zijn!

Liggend op de behandeltafel of in een ligstoel raak ik, heel licht, 32 punten en banen aan op je hoofd, die verbonden zijn met verschillende aspecten van je leven. Door deze aanraking kan de energie in die banen op en rond je hoofd, weer gaan stromen.

De aanrakingspunten noemen we “De Bars”. Op de daarmee verbonden energiebanen liggen de elektromagnetische resten opgeslagen van alle gedachten, ervaringen, ideeën, emoties, overtuigingen en beslissingen die je ooit, over wat dan ook, hebt gehad. Door de zachte aanraking kunnen de banen zich ontladen en wordt de overbodige elektrische lading afgevoerd.
Daardoor ontstaat er ruimte om opnieuw te kiezen: wat wil jíj nu werkelijk denken en zijn?

De Access Bars bieden je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt: stress, angsten en verlangens die je in hun greep houden. Maar ook verouderde en niet meer bij je passende ideeën over ziekte en gezondheid, relaties of geld mogen zo afvloeien.

Veel mensen ervaren een grote ontspanning en, eindelijk, heel veel rust in hun hoofd. Ook het beter kunnen slapen wordt vaak genoemd. Er is wel eens gezegd: in het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Wees welkom om te ervaren wat een Bars sessie voor jou kan doen!

"What if you were willing to offer what you truly have to offer to the world, that you have never been willing to be?."

- Gary Douglas -

Gary Douglas