draai 9

 

Een jaar geleden maakte ik kennis met de Access Bars®. Al eerder kwam de naam voorbij, maar zonder inhoud, dus hangen bleef het niet. Tot een jaar geleden dus …

Een gevleugelde uitspraak van één van de grondleggers van Access Consciousness, Gary Douglas, is: “In het slechtste geval heb je het gevoel dat je een fantastische massage hebt gehad. In het beste geval verandert je leven”.

En daarin werd ik uitgedaagd … Dát wilde ik wel eens meemaken!

De cursus duurde 1 dag, een intensieve en actieve dag. Een dag van voelen, van aftasten, van zoeken naar de juiste punten op het hoofd …

En het was een dag die veel in beweging zette.

Na die ene dag ging ik oefenen … mensen mochten op de massagetafel of in de stoel. Een Bars sessie in ruil voor informatie, dat was de deal. En informatie kreeg ik! Soms meteen, maar vaak ook na de sessie of zelfs nog later. Want ook bij hen kwam er beweging in hun leven: in de manier waarop ze tegen hun leven aankeken, hun houding tegenover het leven of in de manier waarop ze omgingen met de dingen die het leven hen bracht.

WOW!

Dat was wat ik wilde toevoegen in de praktijk! En … zo gezegd, zo gedaan.

Nu, een jaar later, kan ik zeggen dat de Bars mijn leven én praktijk een extra dimensie hebben gebracht. Klassieke homeopathie en Access bars® … een prachtige combi!

Waar ik heel blij van word en die ik ook graag verder uitdraag.

Nu, een jaar later, geef ik daarom zélf de Access Bars® cursus.

 

Hoe leuk is dat?

"What if you were willing to offer what you truly have to offer to the world, that you have never been willing to be?."

- Gary Douglas -

Gary Douglas